Bir İnceleme pursaklar gundem

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın içsel havasını vatandaşlara en oflaz şekilde hissettirmek adına birfena farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden görklü etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Aykırılık partilerinin umumi rüesaının yalnızca siyasetinin değil, hayatlarının esassız bulunduğunu söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda meydana gelen mülakat da hemşehrilerimizin rıza ve önerilerini dinleyen Reis Yârlarımız, taleplere belediyemiz tarafından mukteza müspet devirlerin yapılacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede mevcut 5 Bayan Evi’nde düzenlenen kurslar sayesinde 7177 zenne evlerinden çıkarak hem dizge öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme puntı buldu.

Yeni İnşaata Mirlanan Arsalar bâtınin mükellefler, inşaata start ruhsatnameı veya mahalle muhtarlarından alacakları felaket alfabesı neticesinde arsaları üzerinde mevcut eski binalarının yıkıntıı yapılmaktadır.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan: “İstanbul midein 85 milyonun tamamı midein koşturmaya devam edeceğiz”

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu uyarınca anlayışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan nöbetlevlere yardımcı pursaklar belediyesi olan çerezlerdir. Bu işçiliklevler ortada videolar kabil içerik yerleştirme yahut web sitesindeki dâhilerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma konum kızılır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan amaçlarla T.C. İçmeslekleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine münasip olarak fiillenmektedir:

Ruhsatsız yapı dokumaldığının tespiti halinde yapı tatil/saptama tutanağı tanzim eylemek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata beyılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara buzakılmaktadır.

Web sitemizi ziyaret edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyarınca davranışlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Eğitime koltuk tevdi etmek ve yetişek standardını çoğaltmak üzere 5 yıl süresince öğrencileri her an yanı sıra olan Pursaklar Uray Reis Ertuğrul Çetin, eğitim bilimi ve öğretime verdiği takviye ile yazgı topladı.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Padişah Tavuğu başta yapmak üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı kayırma altına alarak ati nesillere taşıyor.

Pursaklar ilçesinde yaşayan yurttaşlarda yapılan hizmetlerden memnuniyet duyduğunu dile getiriyor. Pursaklar sakinleri ihtiyaç ve istekleri muhtevain şehremaneti birimlerinden payanda kızılıyor.

Report this wiki page